A Nemzetközi Íztudományi Intézet Superior Taste Award díjas kávéi. 

Kávéimádók figyelem: Fedezd fel a Caffé Gioia két arany csillagos élményét! 

Számunkra, kávérajongók számára, az igazi ízorgia többet jelent, mint egy egyszerű fekete ital. A kávévilágban rejlő különlegességeket felfedezni nem csupán élvezet, hanem szenvedély is. Éppen ezért örömmel mutatjuk be a Caffé Gioia három kávékeverékét, melyeket két arany csillaggal jutalmazott a Nemzetközi Íztudományi Intézet, és Superior Taste Award díjat kaptak.

A Caffé Gioia nem csupán egy vállalat, hanem egy olyan márka, amely hűséges az olasz kávéhagyományokhoz és a kiváló minőséghez. Az elmúlt években számos díjat zsebelt be a márka, mindezt úgy, hogy közben mindvégig szem előtt tartották a hitelesség és a hagyomány ápolását. Az eredmény pedig magáért beszél: két arany csillag a Superior Taste Award-on!

A három díjazott termék között elsőként a Caffé Gioia Strong  kávéját kell megemlítenünk. Ennek a remekműnek az elkészítésénél csak a legjobb minőségű robusta babok kerülnek felhasználásra, melyeket közép- és dél-afrikai vidékekről válogatnak össze. A kávé erős ízű és nagyon intenzív illatú. Ízében aszalt szilva, csokoládé és mazsola jegyei köszönnek vissza. Ideális azok számára, akik szeretik a karakteres kávét.

A második díjazott termék a Caffé Gioia Bio100% Arabica kávéja. Kiváló minőségű ínyenc kávé biogazdálkodásból, Peru kis hegyi parcelláiról, kizárólag bio módszerekkel termesztve, műtrágya és növényvédő szerek nélkül. Édes, aromás ízű és alacsony koffeintartalmú keverék. Intenzív illata egy varázslatos utazásra visz minket a virágesszenciák és a trópusi gyümölcsízek között.

A harmadik díjazott termék a Caffé Gioia Classic keveréke. Ez a kávé 60% arabica és 40% robusta keverékéből áll. A kávé karaktere intenzív és gazdag, a krémes hab pedig hosszan tartó élményt nyújt. Az arabica kávé a lágy aromás ízeket adja, a  robusta baboknak köszönhetően enyhén kesernyés ízvilág jellemzi, ami tökéletes azok számára, akik egy erőteljes, ugyanakkor lágy italra vágynak.

A Caffé Gioia két arany csillagos termékei igazi ízorgia számunkra, kávéimádók számára. Ha eddig még nem kóstoltad őket, akkor itt az ideje, hogy egy felejthetetlen ízutazásra indulj! Hidd el, nem fogsz csalódni! Engedd, hogy a Caffé Gioia elvarázsoljon téged is ezzel a két kivételes kávéélménnyel!

A kiváló minőségű Dél-Olasz Caffé Gioia kávétermékek elérhetők:

Szemes kávéőrölt kávéNespresso kompatibilis kapszulaDolce Gusto kompatibilis kapszulaLavazza Espresso Point kompatibilis kapszula, és E.S.E. kávépárna kivitelben is.