Menü
Kosár

Lavazza Espresso Point kompatibilis Bio 100% Arabica kapszula 30 db

       

 Lavazza Espresso Point kompatibilis Bio 100% Arabica kapszula 30 db
 Lavazza Espresso Point kompatibilis Bio 100% Arabica kapszula 30 db
 Lavazza Espresso Point kompatibilis Bio 100% Arabica kapszula 30 db
 Lavazza Espresso Point kompatibilis Bio 100% Arabica kapszula 30 db

Vélemények

új vélemény

Rossz Kiváló
Lavazza Espresso Point kompatibilis Bio 100% Arabica kapszula 30 db

     

A 2019-es Superior Taste Award nyertese, Bio Arabica kávénk a perui hegyvidék és az olasz pörkölési tradíciók kivételes találkozása. A díj a természetes kávétermesztés értékeit és a generációkon átívelő olasz kávészakértelem egyesülését ismeri el. A Peru magaslatain, kis gazdaságokban, kizárólag biogazdálkodási módszerekkel, mesterséges műtrágyák és növényvédő szerek nélkül termesztett Arabica szemek a tradicionális olasz pörkölési módszer során teljesednek ki. A brüsszeli Nemzetközi Íztudományi Intézet szakértői vakkóstolással értékelték kávénk tiszta ízvilágát és selymes textúráját, ami a magashegyi bio minőség és az olasz kávéművészet tökéletes harmóniája. Kiemelkedő minőségét két arany csillaggal jutalmazták.

  • Súly: 675.00g
  • Dimensions Méretek: 15.50cm x 23.00cm x 20.00cm
  • EAN: 8007387005156
5.359Ft
Nettó ár: 4.220Ft

Ez a kiváló minőségű kávé 2019-ben elnyerte a Superior Taste Award díjat, elismerve páratlan ízvilágát. A kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó, gondosan válogatott kávészemek az Arabica kávéra jellemző lágy, édeskés és gyümölcsös aromákat kínálják. Alacsony koffeintartalmuk és kiegyensúlyozott savasságuk minden csészében harmonikus, kifinomult ízélményt nyújt.

A Caffé Gioia Bio 100% Arabica Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulás kávénk (30 db) a díjnyertes 2019-es Superior Taste Award nyertese, amely a legjobb ökológiai termesztésű arabica kávészemek harmóniáját testesíti meg. A kiemelkedően gazdag illat azonnal magával ragad, miközben a testes, krémes állag biztosítja a tökéletes kávéélményt. Erőteljes, markáns intenzitása tökéletes egyensúlyban áll a világos, enyhe pörköléssel, amely megőrzi a bio arabica egyedülálló karakterét.

A gondosan kiválasztott bio arabica szemek édeskés, gyümölcsös jegyeket hordoznak, amelyeket kellemes csokoládés felhangok és enyhe mogyorós utóíz tesz teljessé. A kapszula formának köszönhetően minden csészében megtalálhatók ezek a különleges ízjegyek, amelyek a tradicionális olasz kávékultúra esszenciáját kínálják egy modern, környezetbarát formában. Fedezze fel bio kávéválasztékunkat!

Részletes termékjellemzők

A Bio 100% Arabica kapszulás kávénk kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, válogatott arabica szemekből készül. A kávészemek Dél-Amerika (Kolumbia, Peru) és Közép-Amerika (Guatemala) kiváló termőterületeiről származnak, ahol a magasan fekvő ültetvények, az ásványi anyagokban gazdag talaj és az optimális klíma tökéletes feltételeket biztosít a prémium minőségű arabica szemek termesztéséhez. Koffeinmentes változatban is kapható, amely ugyanezt az ízprofilt nyújtja a kávé élénkítő hatása nélkül.

A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszuláink védőgázas csomagolási technológiával készülnek, amely hosszú időn keresztül megőrzi a frissen őrölt kávé aromáját. Az egyedi kialakítású kapszulák tökéletesen illeszkednek a Lavazza Espresso Point rendszerű kávégépekhez, biztosítva a konzisztens minőségű presszókávét minden alkalommal. A 30 darabos kiszerelés optimális választás az otthoni és kisebb irodai környezetben történő felhasználáshoz.

Az optimális kávéélmény érdekében javasoljuk, hogy a kapszulát közvetlenül a felhasználás előtt vegye ki a védőcsomagolásból. Egy adagból készítsen 25-35 ml eszpresszót a legjobb íz és aroma érdekében. Világos pörkölési profiljának köszönhetően reggeli kávénak ideális, de tejjel kombinálva délutáni cappuccinók, lattékhoz is kiváló alapot biztosít. Különleges desszertek, mint a tiramisu vagy az affogato tökéletes kiegészítője. További Lavazza Espresso Point kompatibilis kávéink

Olasz kávékultúra és tradíció

A tradicionális olasz kávé legjavát kínáljuk ebben a bio 100% arabica kávénkban, amely a nápolyi tradíció és a modern technológia tökéletes ötvözete. Az Espresso Point kompatibilis kapszuláinkban a dél-olasz hagyományok több évtizedes tapasztalata találkozik a legmodernebb ökológiai termesztési módszerekkel. A mediterrán kávékultúra hagyományai szerint a tökéletes presszókávé alapja a gondosan válogatott, megfelelően pörkölt kávészemek használata, amelyből az autentikus nápolyi kávé intenzív aromája és kiegyensúlyozott íze származik. Bio kávénk ennek a hagyománynak tesz eleget, mindezt környezetbarát, fenntartható módon. Ismerje meg 100% Arabica kávéválasztékunkat!

Nápolyi tradíciók és felhasználási módok

A valódi dél-olasz kávéélmény évszázados hagyományokon alapul, ahol a kávét nem csupán italként, hanem életmódként, a mindennapi társasági élet szerves részeként élvezik. Az olasz kávéházak kultúrájában a presszókávé készítése igazi művészet, ahol a barista tudása, a kávé minősége és a megfelelő technológia együttesen teremti meg a tökéletes csészét. Ezen kávékultúra esszenciáját kívánjuk átadni minden egyes Caffé Gioia Bio 100% Arabica kapszulánkkal.

Felhasználási módok

A Bio 100% Arabica kapszulás kávénk kifinomult, édeskés ízvilágával és gyümölcsös aromajegyeivel ideális választás mind az autentikus olasz kávézási élményhez, mind a kreatív kávéreceptekhez. Világos pörkölési profilja kiemeli az arabica szemek természetes jegyeit, miközben kiegyensúlyozott savassággal és gazdag testességgel ajándékozza meg az ínyenceket.

  • ☕ Klasszikus eszpresszó – A tradicionális olasz presszókávé legtisztább formája, amelyhez készítsen 25-30 ml kávét a kapszulából. A világos pörkölés ellenére gazdag cremát képez, amely alatt a bio arabica telt, ugyanakkor kifinomult jellege tökéletesen érvényesül.
  • 🥛 Cappuccino reggeli választás – A kávé gyümölcsös jegyei és kiegyensúlyozott savassága tökéletesen harmonizál a tejjel. Készítsen egy eszpresszót, majd adjon hozzá egyenlő arányban gőzölt tejet és tejhabot a klasszikus olasz reggeli élményért.
  • 🍦 Affogato különlegesség – Helyezzen egy gombóc vaníliafagylaltot egy előmelegített csészébe, majd öntse rá a frissen készített bio eszpresszót. A kávé természetes édessége és a fagylalt krémessége egyedülálló desszertet eredményez.
  • 🍹 Nyári shakerato – Készítsen egy dupla eszpresszót, adjon hozzá egy teáskanál cukrot és jégkockákat, majd shakerben erőteljesen rázza össze. Az eredmény egy frissítő, habos nyári ital, amelyben a bio kávé aromái különleges módon érvényesülnek.

A Bio 100% Arabica kapszulás kávénk sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakában, különböző formákban élvezhesse az autentikus olasz kávézás élményét, környezettudatos módon. Fedezze fel az ökológiai termesztésű arabica kávé különlegesen gazdag ízvilágát, amely a nápolyi tradíciók tiszteletével, mégis modern formában kerül az Ön csészéjébe. Fedezze fel a Caffé Gioia világát!

Minőségbiztosítás és tanúsítványok

A Caffé Gioia minőségbiztosítási rendszere garantálja, hogy a Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulákba kerülő minden szem kávé megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A kapszulák gyártási technológiája során különös figyelmet fordítunk a precíz őrlési finomságra, amely tökéletesen illeszkedik az Espresso Point rendszerű kávéfőzők működéséhez. A légmentes kapszulázási eljárás megőrzi a frissen őrölt bio kávé minden aromáját, a speciális kialakítás pedig biztosítja a megfelelő extrakciót a kávékészítés során. A laboratóriumi vizsgálatok rendszere és a folyamatos mintavételezés garantálja, hogy minden kapszula konzisztensen magas minőséget képviseljen, amely méltó az autentikus olasz kávé megnevezésre. Termékünk minőségét a BRC tanúsítvány, az ISO 9001 minőségirányítási rendszer, a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer, valamint a antiallergén tanúsítvány és a CCPB (EU bio) tanúsítvány is garantálja. 2019-ben termékünk elnyerte a Nemzetközi Íztudományi Intézet két arany csillagos Superior Taste Award minősítését, amely a kivételes ízvilág nemzetközi elismerése. Kóstolja meg Superior Taste Award díjas kávéinkat!

Modern technológia a tökéletes ízért

A Caffé Gioia ökológiai pörkölési technológiája biztosítja, hogy a bio arabica kávészemek minden értékes tulajdonsága megőrződjön. A 100% tiszta forró levegős rendszerünk és a hősokk-mentes előmelegítés kíméletesen, egyenletesen pörköli a szemeket a magtól a felszínig, megőrizve azok természetes aromáit. Az égéstermék-mentes folyamat nemcsak a környezetet kíméli, de a kávé tiszta ízprofilját is garantálja. Modern gyártósoraink és fejlett technológiai hátterünk biztosítja a konzisztens minőséget minden egyes kapszulában. Az ESE szabványú kávépárnáinkban és kapszuláinkban az aroma-védő technológia és a védőgázas csomagolás garantálja, hogy a frissen pörkölt bio kávé aromája hosszú ideig megmaradjon. Biodegradálható kapszuláink és környezetbarát csomagolóanyagaink használatával nemcsak a kávé minőségére, hanem bolygónk védelmére is gondolunk. Ennek köszönhetően a valódi dél-olasz kávéélményt környezettudatos formában élvezheti otthonában.

Gyakran Ismételt Kérdések
Milyen aromajegyek jellemzik a Bio 100% Arabica kapszulás kávét?

A Bio 100% Arabica kávénk kiemelkedően gazdag illata édeskés, gyümölcsös alaphangokkal, enyhe csokoládés és mogyorós jegyekkel rendelkezik. A világos pörkölési profil megőrzi a prémium minőségű bio arabica szemek természetes karakterét, kellemes savassággal és harmonikus ízvilággal.

Miben különbözik a Bio 100% Arabica kapszula a hagyományos változatoktól?

Bio kapszulánk kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó arabica kávészemekből készül, amelyek termesztése során nem használnak szintetikus növényvédő szereket és műtrágyákat. Ennek köszönhetően a kávé tisztább ízprofillal rendelkezik, és a természetes aromajegyek jobban érvényesülnek. Kapszuláink környezetbarát anyagból készülnek, csökkentve ökológiai lábnyomunkat.

Hogyan készítsük el a tökéletes eszpresszót a Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulával?

A tökéletes eszpresszó elkészítéséhez öblítse át a gépet egy üres főzéssel, helyezze be a kapszulát, és állítsa be a 25-35 ml adagot. Előmelegített csészével még intenzívebb aromákat érhet el. A Bio 100% Arabica kapszulához ajánlott az espresso beállítás használata a kiegyensúlyozott extrakció és a tökéletes crema érdekében.

Hogyan tároljuk megfelelően a Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulákat?

A kapszulákat eredeti csomagolásukban, száraz, hűvös helyen tárolja, távol az erős illatoktól és közvetlen napfénytől. A védőgázas csomagolásnak köszönhetően a kapszulák minősége a gyártástól számított 24 hónapig garantált, azonban a felbontott csomagban lévő kapszulákat 2-3 héten belül ajánlott felhasználni a legjobb ízélmény érdekében.

Milyen technológiai megoldások biztosítják a bio kávé minőségét a kapszulákban?

A Bio 100% Arabica kávénk minőségét több innovatív technológiai megoldás garantálja: az ökológiai pörkölési eljárás, a hősokk-mentes előmelegítés, a precíz őrlési finomság és a védőgázas kapszulázási technológia. Ezek együttesen biztosítják, hogy a bio arabica szemek minden értékes tulajdonsága és aromája megőrződjön a kapszulában, és tökéletesen érvényesüljön a kávékészítés során.

Hogyan kapcsolódik a Bio 100% Arabica kapszulás kávé a nápolyi kávéhagyományokhoz?

A Bio 100% Arabica kapszulás kávénk a nápolyi tradíció és a modern ökológiai szemlélet ötvözete. A dél-olasz kávékultúrában a presszókávé készítésének művészete generációk óta öröklődik, ahol a minőségi alapanyagok és a tökéletes elkészítés alapvető követelmény. Kapszulánkban ezt a tradíciót visszük tovább: a kiváló minőségű, gondosan válogatott bio arabica szemek használata és az optimális pörkölési profil együttesen teremti meg azt az autentikus nápolyi kávéélményt, amelyet most környezettudatos formában élvezhet.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.