



Vélemények

A 2019-es Superior Taste Award nyertese, Bio Arabica kávénk a perui hegyvidék és az olasz pörkölési tradíciók kivételes találkozása. A díj a természetes kávétermesztés értékeit és a generációkon átívelő olasz kávészakértelem egyesülését ismeri el. A Peru magaslatain, kis gazdaságokban, kizárólag biogazdálkodási módszerekkel, mesterséges műtrágyák és növényvédő szerek nélkül termesztett Arabica szemek a tradicionális olasz pörkölési módszer során teljesednek ki. A brüsszeli Nemzetközi Íztudományi Intézet szakértői vakkóstolással értékelték kávénk tiszta ízvilágát és selymes textúráját, ami a magashegyi bio minőség és az olasz kávéművészet tökéletes harmóniája. Kiemelkedő minőségét két arany csillaggal jutalmazták.
- Súly: 675.00g
- Dimensions Méretek: 15.50cm x 23.00cm x 20.00cm
- EAN: 8007387005156
Ez a kiváló minőségű kávé 2019-ben elnyerte a Superior Taste Award díjat, elismerve páratlan ízvilágát. A kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó, gondosan válogatott kávészemek az Arabica kávéra jellemző lágy, édeskés és gyümölcsös aromákat kínálják. Alacsony koffeintartalmuk és kiegyensúlyozott savasságuk minden csészében harmonikus, kifinomult ízélményt nyújt.
A Caffé Gioia Bio 100% Arabica Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulás kávénk (30 db) a díjnyertes 2019-es Superior Taste Award nyertese, amely a legjobb ökológiai termesztésű arabica kávészemek harmóniáját testesíti meg. A kiemelkedően gazdag illat azonnal magával ragad, miközben a testes, krémes állag biztosítja a tökéletes kávéélményt. Erőteljes, markáns intenzitása tökéletes egyensúlyban áll a világos, enyhe pörköléssel, amely megőrzi a bio arabica egyedülálló karakterét.
A gondosan kiválasztott bio arabica szemek édeskés, gyümölcsös jegyeket hordoznak, amelyeket kellemes csokoládés felhangok és enyhe mogyorós utóíz tesz teljessé. A kapszula formának köszönhetően minden csészében megtalálhatók ezek a különleges ízjegyek, amelyek a tradicionális olasz kávékultúra esszenciáját kínálják egy modern, környezetbarát formában. Fedezze fel bio kávéválasztékunkat!
Részletes termékjellemzők
A Bio 100% Arabica kapszulás kávénk kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, válogatott arabica szemekből készül. A kávészemek Dél-Amerika (Kolumbia, Peru) és Közép-Amerika (Guatemala) kiváló termőterületeiről származnak, ahol a magasan fekvő ültetvények, az ásványi anyagokban gazdag talaj és az optimális klíma tökéletes feltételeket biztosít a prémium minőségű arabica szemek termesztéséhez. Koffeinmentes változatban is kapható, amely ugyanezt az ízprofilt nyújtja a kávé élénkítő hatása nélkül.
A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszuláink védőgázas csomagolási technológiával készülnek, amely hosszú időn keresztül megőrzi a frissen őrölt kávé aromáját. Az egyedi kialakítású kapszulák tökéletesen illeszkednek a Lavazza Espresso Point rendszerű kávégépekhez, biztosítva a konzisztens minőségű presszókávét minden alkalommal. A 30 darabos kiszerelés optimális választás az otthoni és kisebb irodai környezetben történő felhasználáshoz.
Az optimális kávéélmény érdekében javasoljuk, hogy a kapszulát közvetlenül a felhasználás előtt vegye ki a védőcsomagolásból. Egy adagból készítsen 25-35 ml eszpresszót a legjobb íz és aroma érdekében. Világos pörkölési profiljának köszönhetően reggeli kávénak ideális, de tejjel kombinálva délutáni cappuccinók, lattékhoz is kiváló alapot biztosít. Különleges desszertek, mint a tiramisu vagy az affogato tökéletes kiegészítője. További Lavazza Espresso Point kompatibilis kávéink
Olasz kávékultúra és tradíció
A tradicionális olasz kávé legjavát kínáljuk ebben a bio 100% arabica kávénkban, amely a nápolyi tradíció és a modern technológia tökéletes ötvözete. Az Espresso Point kompatibilis kapszuláinkban a dél-olasz hagyományok több évtizedes tapasztalata találkozik a legmodernebb ökológiai termesztési módszerekkel. A mediterrán kávékultúra hagyományai szerint a tökéletes presszókávé alapja a gondosan válogatott, megfelelően pörkölt kávészemek használata, amelyből az autentikus nápolyi kávé intenzív aromája és kiegyensúlyozott íze származik. Bio kávénk ennek a hagyománynak tesz eleget, mindezt környezetbarát, fenntartható módon. Ismerje meg 100% Arabica kávéválasztékunkat!
Nápolyi tradíciók és felhasználási módok
A valódi dél-olasz kávéélmény évszázados hagyományokon alapul, ahol a kávét nem csupán italként, hanem életmódként, a mindennapi társasági élet szerves részeként élvezik. Az olasz kávéházak kultúrájában a presszókávé készítése igazi művészet, ahol a barista tudása, a kávé minősége és a megfelelő technológia együttesen teremti meg a tökéletes csészét. Ezen kávékultúra esszenciáját kívánjuk átadni minden egyes Caffé Gioia Bio 100% Arabica kapszulánkkal.
Felhasználási módok
A Bio 100% Arabica kapszulás kávénk kifinomult, édeskés ízvilágával és gyümölcsös aromajegyeivel ideális választás mind az autentikus olasz kávézási élményhez, mind a kreatív kávéreceptekhez. Világos pörkölési profilja kiemeli az arabica szemek természetes jegyeit, miközben kiegyensúlyozott savassággal és gazdag testességgel ajándékozza meg az ínyenceket.
- ☕ Klasszikus eszpresszó – A tradicionális olasz presszókávé legtisztább formája, amelyhez készítsen 25-30 ml kávét a kapszulából. A világos pörkölés ellenére gazdag cremát képez, amely alatt a bio arabica telt, ugyanakkor kifinomult jellege tökéletesen érvényesül.
- 🥛 Cappuccino reggeli választás – A kávé gyümölcsös jegyei és kiegyensúlyozott savassága tökéletesen harmonizál a tejjel. Készítsen egy eszpresszót, majd adjon hozzá egyenlő arányban gőzölt tejet és tejhabot a klasszikus olasz reggeli élményért.
- 🍦 Affogato különlegesség – Helyezzen egy gombóc vaníliafagylaltot egy előmelegített csészébe, majd öntse rá a frissen készített bio eszpresszót. A kávé természetes édessége és a fagylalt krémessége egyedülálló desszertet eredményez.
- 🍹 Nyári shakerato – Készítsen egy dupla eszpresszót, adjon hozzá egy teáskanál cukrot és jégkockákat, majd shakerben erőteljesen rázza össze. Az eredmény egy frissítő, habos nyári ital, amelyben a bio kávé aromái különleges módon érvényesülnek.
A Bio 100% Arabica kapszulás kávénk sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakában, különböző formákban élvezhesse az autentikus olasz kávézás élményét, környezettudatos módon. Fedezze fel az ökológiai termesztésű arabica kávé különlegesen gazdag ízvilágát, amely a nápolyi tradíciók tiszteletével, mégis modern formában kerül az Ön csészéjébe. Fedezze fel a Caffé Gioia világát!
Minőségbiztosítás és tanúsítványok
A Caffé Gioia minőségbiztosítási rendszere garantálja, hogy a Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulákba kerülő minden szem kávé megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A kapszulák gyártási technológiája során különös figyelmet fordítunk a precíz őrlési finomságra, amely tökéletesen illeszkedik az Espresso Point rendszerű kávéfőzők működéséhez. A légmentes kapszulázási eljárás megőrzi a frissen őrölt bio kávé minden aromáját, a speciális kialakítás pedig biztosítja a megfelelő extrakciót a kávékészítés során. A laboratóriumi vizsgálatok rendszere és a folyamatos mintavételezés garantálja, hogy minden kapszula konzisztensen magas minőséget képviseljen, amely méltó az autentikus olasz kávé megnevezésre. Termékünk minőségét a BRC tanúsítvány, az ISO 9001 minőségirányítási rendszer, a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer, valamint a antiallergén tanúsítvány és a CCPB (EU bio) tanúsítvány is garantálja. 2019-ben termékünk elnyerte a Nemzetközi Íztudományi Intézet két arany csillagos Superior Taste Award minősítését, amely a kivételes ízvilág nemzetközi elismerése. Kóstolja meg Superior Taste Award díjas kávéinkat!
Modern technológia a tökéletes ízért
A Caffé Gioia ökológiai pörkölési technológiája biztosítja, hogy a bio arabica kávészemek minden értékes tulajdonsága megőrződjön. A 100% tiszta forró levegős rendszerünk és a hősokk-mentes előmelegítés kíméletesen, egyenletesen pörköli a szemeket a magtól a felszínig, megőrizve azok természetes aromáit. Az égéstermék-mentes folyamat nemcsak a környezetet kíméli, de a kávé tiszta ízprofilját is garantálja. Modern gyártósoraink és fejlett technológiai hátterünk biztosítja a konzisztens minőséget minden egyes kapszulában. Az ESE szabványú kávépárnáinkban és kapszuláinkban az aroma-védő technológia és a védőgázas csomagolás garantálja, hogy a frissen pörkölt bio kávé aromája hosszú ideig megmaradjon. Biodegradálható kapszuláink és környezetbarát csomagolóanyagaink használatával nemcsak a kávé minőségére, hanem bolygónk védelmére is gondolunk. Ennek köszönhetően a valódi dél-olasz kávéélményt környezettudatos formában élvezheti otthonában.
Gyakran Ismételt Kérdések
Milyen aromajegyek jellemzik a Bio 100% Arabica kapszulás kávét?
A Bio 100% Arabica kávénk kiemelkedően gazdag illata édeskés, gyümölcsös alaphangokkal, enyhe csokoládés és mogyorós jegyekkel rendelkezik. A világos pörkölési profil megőrzi a prémium minőségű bio arabica szemek természetes karakterét, kellemes savassággal és harmonikus ízvilággal.
Miben különbözik a Bio 100% Arabica kapszula a hagyományos változatoktól?
Bio kapszulánk kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó arabica kávészemekből készül, amelyek termesztése során nem használnak szintetikus növényvédő szereket és műtrágyákat. Ennek köszönhetően a kávé tisztább ízprofillal rendelkezik, és a természetes aromajegyek jobban érvényesülnek. Kapszuláink környezetbarát anyagból készülnek, csökkentve ökológiai lábnyomunkat.
Hogyan készítsük el a tökéletes eszpresszót a Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulával?
A tökéletes eszpresszó elkészítéséhez öblítse át a gépet egy üres főzéssel, helyezze be a kapszulát, és állítsa be a 25-35 ml adagot. Előmelegített csészével még intenzívebb aromákat érhet el. A Bio 100% Arabica kapszulához ajánlott az espresso beállítás használata a kiegyensúlyozott extrakció és a tökéletes crema érdekében.
Hogyan tároljuk megfelelően a Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulákat?
A kapszulákat eredeti csomagolásukban, száraz, hűvös helyen tárolja, távol az erős illatoktól és közvetlen napfénytől. A védőgázas csomagolásnak köszönhetően a kapszulák minősége a gyártástól számított 24 hónapig garantált, azonban a felbontott csomagban lévő kapszulákat 2-3 héten belül ajánlott felhasználni a legjobb ízélmény érdekében.
Milyen technológiai megoldások biztosítják a bio kávé minőségét a kapszulákban?
A Bio 100% Arabica kávénk minőségét több innovatív technológiai megoldás garantálja: az ökológiai pörkölési eljárás, a hősokk-mentes előmelegítés, a precíz őrlési finomság és a védőgázas kapszulázási technológia. Ezek együttesen biztosítják, hogy a bio arabica szemek minden értékes tulajdonsága és aromája megőrződjön a kapszulában, és tökéletesen érvényesüljön a kávékészítés során.
Hogyan kapcsolódik a Bio 100% Arabica kapszulás kávé a nápolyi kávéhagyományokhoz?
A Bio 100% Arabica kapszulás kávénk a nápolyi tradíció és a modern ökológiai szemlélet ötvözete. A dél-olasz kávékultúrában a presszókávé készítésének művészete generációk óta öröklődik, ahol a minőségi alapanyagok és a tökéletes elkészítés alapvető követelmény. Kapszulánkban ezt a tradíciót visszük tovább: a kiváló minőségű, gondosan válogatott bio arabica szemek használata és az optimális pörkölési profil együttesen teremti meg azt az autentikus nápolyi kávéélményt, amelyet most környezettudatos formában élvezhet.