A nyers kávé az igazi ínyencek kedvenceinek számítanak. Az otthoni kávépörkölés iránt érdeklődők garantáltan megtalálják bennük számításukat. Azonban nem csak ezért érdemelnek kiemelt figyelmet a nyers, pörköletlen kávék.
A termékcsalád zöld kávéi Kolumbiából, Ugandából és Peruból származnak. Ideális választásnak bizonyulnak mindazok számára, akik egészségügyi értékeik javításáért szeretnének tenni. Az alapanyagot ledarálva egyfajta zöld tea készíthető, mely aktívan hozzájárul az egészségmegőrzéshez. A nyers kávébabból készült kivonat tartalmazza azt a klorogénsavat, amely a pörköléssel elveszik a kávéból. Éppen ez az az anyag, amely segíthet a cukorbetegség kezelésében, és a súlyfeleslegtől való megszabadulás is könnyebben megy fogyasztásával. Hozzájárul a zsíranyagcsere fokozásához, és egyúttal a vércukorszintet is stabilizálja.
A darálóval ledarált nyers zöld kávéból 5 grammot érdemes 100 ml forró vízzel leönteni, majd tíz perc után már fogyasztható is az egészséges elegy. Egyébként antioxidáns tartalma is mindenképpen figyelmet érdemel, mely eredményesen veszi fel a küzdelmet a szervezetben jelen levő szabad gyökökkel, megcélozva ezzel a jobb életminőséget.
Tételek 1 től 3-ig / összesen 3 (1 oldal)