Menü
Kosár

Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula 100% Arabica kávé 100 db

       

   Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula 100% Arabica kávé 100 db
   Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula 100% Arabica kávé 100 db
   Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula 100% Arabica kávé 100 db
   Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula 100% Arabica kávé 100 db

Vélemények

új vélemény

Rossz Kiváló
Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula 100% Arabica kávé 100 db
  • Súly: 1,560.00g
  • Dimensions Méretek: 29.00cm x 19.00cm x 28.00cm
  • EAN: 8007387003633
11.704Ft
Nettó ár: 9.216Ft

Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula, 100% Arabica kávé


Az alacsony koffein-tartalommal rendelkező 100% arabica kávé nem csak a reggeleket varázsolhatja igazi élménnyé, például egy ristretto elfogyasztásával, hanem a délutáni kikapcsoló percek elmaradhatatlan összetevőjének is számíthat egy ínycsiklandó cappuccino élvezetével


Bárki, aki valaha is kipróbálta az olasz kávét, tudja, hogy annak íze, illata és minősége egyszerűen összehasonlíthatatlan. A kávé szerelmeseinek azonban nem mindig van módjuk eljutni az olasz presszókba, hogy élvezhessék ezt a páratlan élményt. Szerencsére, a Lavazza Espresso Point kompatibilis arabica kávékapszula segítségével most már otthon is élvezhető ez a kávézási élmény.

Gazdag, édes és savanykás ízvilágával, könnyed testességével és gyümölcsös és virágos jegyeivel az arabica kávé valódi csemege a kávékedvelők számára. Ez a fajta tökéletes alapja egy finom olasz kávénak.

A Lavazza Espresso Point kompatibilis arabica kávékapszula lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén elkészíthesse otthon a tökéletes olasz espressot. A kávékapszula használata egyszerű és gyors, így még a reggeli rohanásban is lehet időnk egy ízletes olasz kávéra. A kapszulákban a kávé frissessége is megőrződik, így minden egyes csésze olyan mintha éppen most daráltuk volna le a babokat.

Összefoglalva, a Lavazza Espresso Point kompatibilis arabica kávékapszula tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnének otthon is igazi olasz kávé minőséget élvezni. A finom arabica babokból készült kávénk így minden reggel egy kis olasz presszó hangulatát varázsolja otthonunkba.

A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, E.S.E. Pod kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis kapszula, Dolce Gusto kompatibilis kapszula, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

Az Arabica kávé a világ legkedveltebb és legnemesebb kávéfajtája, amely egyedülálló íz- és aromavilágával kiemelkedik a kávéfajták közül. A magasan fekvő termőterületeken gondosan termesztett Arabica szemek komplex ízvilágot, kiegyensúlyozott savassági szintet és gazdag aromákat kínálnak. A prémium minőségű Arabica kávék a kávéfogyasztás csúcsát jelentik, ahol minden csésze egy új ízélményt tartogat. Fedezze fel a Caffé Gioia világát!

Az Arabica kávé különleges tulajdonságai

Az Arabica kávékat egyedülálló jellemzőik teszik kiemelkedővé. A gondosan válogatott Arabica szemek alacsonyabb koffeintartalommal, ugyanakkor gazdagabb íz- és aromavilággal rendelkeznek. A gyümölcsös és virágos jegyek, a finom savak és az édes utóíz mind része annak az összetett ízélménynek, amely az Arabica kávékat jellemzi. A magas termesztési körülmények között növekvő növények lassan érő szemei koncentráltabb ízanyagokat tartalmaznak. Fedezze fel szemes díjnyertes kávéinkat!

Világhírű Arabica fajták

Vagy azért, mert nagyon gyakoriak, vagy azért, mert a kávépörkölők és -ivók nagyra értékelik őket.

  • Typica
    A Typica a két szülő kávéfajta egyike, és több mint 500 éve szelektíven nemesítik. A Typica mutálódott és keresztezték az egész világon. Még mindig széles körben termesztik Peruban, Mexikóban, Indonéziában és Jamaicában, hogy néhány országot említsünk.
    A Typica fajta édes, enyhe és könnyen megközelíthető. A csokoládé és a dió jegyei állnak a középpontban, kiegészítve a fűszeres jegyekkel. A Typica savassága enyhe és kiegyensúlyozott, szárított gyümölcsöket és sötét csonthéjasokat, például fekete cseresznyét és szilvát varázsol.
  • Bourbon
    A Madagaszkár partjainál található szigetről elnevezett Bourbon a világ egyik legjelentősebb kulturális és genetikai arabica fajtája. A Bourbon számos más kávéfajta szülője.
    A Bourbon barna cukorhoz hasonló édességet, gyümölcsös jegyeket, mint például cseresznye és őszibarack, és kerek testet biztosít.
  • Caturra
    A Caturra a Bourbon genetikai mutációja, amelyet először Brazíliában, a Caturra nevű falun kívül azonosítottak. Ezt a fajtát a Bourbonhoz képest kisebb növénymérete és magasabb termelési szintje miatt választották ki és termesztették.
    A Caturra íze hasonló a Bourbonhoz, de valamivel világosabb.
  • Gesha
    A Gesha egy etióp fajta, amelyet az ország délnyugati részén található Gori Gesha erdőből válogattak ki. A fajtát eredetileg Etiópia kávéerdőiből gyűjtötték be az 1930-as években, majd az 1960-as években Panamába terjesztették. A Gesha kávékat nagyon nagyra értékelik ritkaságuk, előállítási költségeik és ízük miatt.
    Ez a kávé könnyű, fényes és virágos, teaszerű tulajdonságokkal, amelyek általában nem találhatók meg a kávéban.
  • Catuai
    A Catuai a rendkívül produktív Mundo Novo és a kompakt Caturra keresztezése, amelyet a Sao Paulo állambeli Instituto Agronomico (IAC) tenyésztett ki Campinasban, Brazíliában. Ez a fajta Közép-Amerikában kiemelkedő – például a Catuai a leggyakrabban termesztett fajta Hondurasban.
    Ez a kávé kiválóan passzol a pitéhez! A barna cukor édessége a péksütemények és az enyhe, főtt gyümölcs jegyeivel párosul. A diós ízek, például a pekándió és a mandula is gyakoriak.
  • SL28
    Az SL28 Afrika egyik legismertebb és legelismertebb fajtája. Először Kenyában azonosították, sok SL28-as fa található az országban, amelyek 60–80 évesek és még mindig termékenyek.
    Grapefruitszerű fényességéről ismert, a napon szárított paradicsomhoz hasonló, szirupos testű, zamatos íze.

Az olasz kávé és az Arabica találkozása

A nápolyi kávé tradíció és a dél-olasz kávékultúra mindig is nagyra értékelte az Arabica kávék kifinomult ízvilágát. A tradicionális olasz kávé készítési módszerek tökéletesen kiemelik az Arabica fajták egyedi karakterét, létrehozva azt az autentikus nápolyi kávéélményt, amely világszerte ismertté vált. A mediterrán kávékultúra és az olasz kávéházak atmoszférája elválaszthatatlan az Arabica kávék által nyújtott prémium minőségtől.

Gyakran Ismételt Kérdések
Mi a különbség az Arabica és Robusta kávé között?

Az Arabica kávé alacsonyabb koffeintartalommal, kifinomultabb ízvilággal és komplexebb aromákkal rendelkezik. A tradicionális olasz kávékészítési módszerek kifejezetten kiemelik ezeket a tulajdonságokat.

Miért magasabb az Arabica kávé ára?

Az Arabica kávé termesztése nagyobb gondosságot igényel, magasabb területeken történik, és a növények érzékenyebbek a környezeti hatásokra. Ez a nápolyi tradíció szerint a minőség garanciája.

Hogyan ismerhető fel a minőségi Arabica kávé?

A valódi dél-olasz kávéélmény alapja a frissen pörkölt, egyenletes szemméretű, hibátlan Arabica kávé, amely kellemes, aromás illattal rendelkezik.

Milyen pörkölési módszer ajánlott az Arabica kávéhoz?

A dél-olasz hagyomány szerint a közepes-sötét pörkölés ideális, amely kiemeli az Arabica kávé természetes édességét és gazdag aromáit.

Milyen kávéital készítéséhez ajánlott az Arabica?

Az olasz kávéművészet szerint az Arabica tökéletes eszpresszó, cappuccino és filteres kávé készítéséhez is, köszönhetően kiegyensúlyozott ízprofiljának.

A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulák ideális választást jelentenek mindazok számára, akik a professzionális kávézás élményét szeretnék megtapasztalni otthonukban vagy irodájukban. Ezek a kapszulák ötvözik a minőségi kávé és a kényelmes használat előnyeit, miközben garantálják a tökéletes eszpresszó elkészítését minden alkalommal. A széles választékban megtalálhatók a különböző kávékeverékek, az intenzív eszpresszótól a lágyabb, aromásabb változatokig. Fedezze fel a Caffé Gioia világát!

A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulák előnyei

A Lavazza Espresso Point rendszerrel kompatibilis kapszulák számos előnyt kínálnak a kávékedvelők számára. A hermetikusan zárt csomagolás megőrzi a kávé frissességét és aromáját, míg a precíz adagolás biztosítja a konzisztens minőséget. A kapszulák használata nemcsak kényelmes, de környezettudatos megoldást is jelent, hiszen a kávézacc könnyen komposztálható. A rendszer egyszerű kezelhetősége és a gyors tisztíthatóság további előnyöket jelentenek a mindennapi használat során. Ismerje meg 100% Arabica kávéinkat!

Fontos tudnivalók a kapszulákról

A Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulák használata során érdemes figyelembe venni néhány alapvető szempontot. A kapszulák 7 gramm őrölt kávét tartalmaznak, ami az ideális eszpresszó elkészítéséhez szükséges mennyiség. A különböző kávékeverékek más-más pörkölési fokkal és őrlési finomsággal rendelkeznek, így változatos ízélményt biztosítanak. A kapszulák kompatibilisek minden Lavazza Espresso Point szabványú kávéfőzővel, beleértve az otthoni és irodai modelleket is. Ismerje meg díjnyertes kávéinkat!

Az olasz kávékultúra esszenciája

A nápolyi kávé és a dél-olasz kávé hagyományai mélyen gyökereznek az olasz kávékultúrában. A mediterrán kávékultúra központjaként Nápoly különösen híres a tradicionális kávé készítési módszereiről. Az autentikus nápolyi tradíció szerint a tökéletes eszpresszó elkészítése nem csupán egy folyamat, hanem művészet. A valódi dél-olasz kávéélmény most a Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulákkal otthonában is átélhető.

Praktikus tanácsok a tökéletes kávéélményért

Az autentikus kávéművészet gyakorlásához érdemes követni néhány tradicionális olasz kávézási szokást. A kávét mindig frissen készítsük el, és lehetőleg azonnal fogyasszuk el. Az eszpresszó élvezetének fontos része a megfelelő hőmérséklet és a krémás állag. A kávékultúra részeként ajánlott a különböző kávétípusok kipróbálása, hogy megtaláljuk a számunkra legideálisabb változatot.

Gyakran Ismételt Kérdések
Milyen típusú kávéfőzőkkel használhatók a Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszulák?

A kapszulák minden olyan kávéfőzővel használhatók, amelyek támogatják a Lavazza Espresso Point szabványt. Ez magában foglalja az eredeti Lavazza gépeket és számos kompatibilis modellt is.

Mennyi ideig őrzik meg frissességüket a kapszulák?

A hermetikusan zárt csomagolásnak köszönhetően a kapszulák a gyártástól számított 24 hónapig megőrzik frissességüket, amennyiben megfelelően tároljuk őket.

Milyen karbantartást igényel a kapszulás kávéfőző?

A rendszeres tisztítás és vízkőmentesítés elengedhetetlen. Ajánlott havonta egyszer vízkőmentesíteni a gépet, és minden használat után eltávolítani a használt kapszulát.

Hogyan készítsünk tökéletes eszpresszót a nápolyi tradíció szerint?

A nápolyi tradíció szerint a tökéletes eszpresszó elkészítéséhez fontos a megfelelő vízhőmérséklet (88-92°C), a nyomás (9 bar) és az extrakciós idő (25-30 másodperc) betartása.

Mit jelent a kávékultúrában az ESE szabvány?

Az ESE (Easy Serving Espresso) a kávépárnák nemzetközi szabványa, amely biztosítja a kávézási szokások egységességét és a minőségi kávéélményt minden csésze esetében.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.