Menü
Kosár

Koffeinmentes kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44mm

       

 Koffeinmentes kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44mm
 Koffeinmentes kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44mm
 Koffeinmentes kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44mm
 Koffeinmentes kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44mm
 Koffeinmentes kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44mm
 Koffeinmentes kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44mm
 Koffeinmentes kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44mm
 Koffeinmentes kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44mm

Vélemények

új vélemény

Rossz Kiváló
Koffeinmentes kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44mm
  • Súly: 1,730.00g
  • Dimensions Méretek: 29.00cm x 19.00cm x 28.00cm
  • EAN: 8007387003510
19.958Ft
Nettó ár: 15.715Ft

Easy Serving Espresso  E.S.E. pod kávépárna 44mm

Caffé Gioia Koffeinmentes 80% Arabica E.S.E. pod kávépárna. Krémes kávé teljes ízzel és alacsony koffeintartalommal. Kiváló test, jó illat és egyensúly az édes és a sav között.

A kávé nem csupán egy ital, hanem egész kultúrát képvisel. Az olasz kávékülönlegességek, mint a cappuccino, az espresso vagy a macchiato, világszerte ismertek és szeretettek. A minőségi olasz kávé tökéletes keverékét alkotja az arabica és a robusta fajtáknak. De mi történik, ha valaki szívesen élvezné a kiváló ízű kávét, de a koffeint szeretné kerülni? Az olasz mesterek gondoskodtak róla, hogy ez se legyen akadály.

A koffeinmentes kávépárna lehetőséget ad arra, hogy a kávé ízvilágát élvezhessük, miközben megőrizhetjük nyugodt állapotunkat. Az olasz kávépárna varázsa abban rejlik, hogy a kiváló minőségű 80% arabica és robusta keverékét használja, de mégis koffeinmentes. Az arabica kávéfajta, amely az eredeti kávécserjétől származik, aromás és lágy ízvilágú. A robusta, bár kevésbé értékesnek tartják, erőteljes ízével és magas koffeintartalmával komoly szerepet játszik a keverékben.

A kávépárna előnye, hogy egyszerűen használható, és garantáltan mindig azonos minőségű kávét kapunk. A párnákba zárt frissen őrölt kávé ugyanis mindig azonos idő alatt ázik át, így mindig ugyanolyan erősségű és ízű kávét kapunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy a nagyobb mennyiségben őrölt robusta és a finomabb arabica arányát is könnyedén tarthatjuk.

Az olaszok már évszázadok óta tudják, hogy a jó kávé titka a minőségi alapanyagokban és a tökéletes arányokban rejlik. Az arabica és a robusta párosítása már önmagában egy mestermű, de a koffein nélküli változat még tovább emeli ezt az élményt. Így élvezhetjük a minőségi olasz kávé ízvilágát anélkül, hogy aggódnunk kellene a túlzott koffeinbevitel miatt.

Összefoglalva tehát, a koffeinmentes olasz kávépárna azoknak nyújt tökéletes választást, akik szeretnék élvezni a minőségi olasz kávé ízvilágát, de szívesen kerülik a koffeint. Próbálja ki Ön is, és élvezze az arabica és robusta harmóniáját!

A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, E.S.E. Pod kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis kapszula, Dolce Gusto kompatibilis kapszula, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

Az igazi olasz kávéélményt sokan a világ minden táján kedvelik és értékelik. A tökéletes eszpresszó elkészítése azonban nem mindig könnyű feladat, különösen otthoni környezetben. Szerencsére a Caffé Gioia, az olasz kávékultúra egyik büszkesége, megoldást kínál erre a problémára: a 44 mm-es Easy Serving Espresso Pod (ESE) kávépárnák. Ezek a praktikus, előre adagolt kávépárnák garantálják az időtlen olasz kávézás élményét, akár otthon, akár irodai környezetben. A Caffè Domenico Gioia Srl az elsők között volt Dél-Olaszországban, amely kávépárnákat gyártott, 1998-ban pedig egyik alapító tagja lett az ESE Konzorciumnak, segítségükkel születhetett meg az E.S.E. szabvány, a kávépárnás rendszer.

A kávépárnák használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Az előre adagolt és lezárt kávépárnák biztosítják, hogy a kávé frissességét és aromáját hosszan megőrizzük. A készülékbe való behelyezésük gyors és zökkenőmentes, így az eszpresszó elkészítése pillanatok alatt megvalósul. Nem szükséges többé a babok őrlése, vagy a tökéletes adagolás beállítása.

A Caffé Gioia több díjnyertes kávét is kínál, amelyek az arabica és robusta kávébabok különböző arányú keverékéből állnak. Az olasz kávé szakértői által gondosan válogatott és pörkölt babok biztosítják a kiváló minőségű és gazdag ízvilágú eszpresszót.

Az arabica kávé a világ legnépszerűbb és legelismertebb kávétípusa, amely mélyreható aromájáról és lágyabb ízéről ismert. A Caffé Gioia kávépárnái tökéletesen ötvözik ezt a különleges alapanyagot egyedi pörkölési technikájukkal, hogy igazán exkluzív és felejthetetlen ízvilágot nyújtsanak az eszpresszó kedvelőinek.

Összefoglalva, a Caffé Gioia ESE kávépárnák ideális választást jelentenek mindazok számára, akik szeretnék otthonukban vagy munkahelyükön is élvezni az olasz kávékultúra varázsát. A díjnyertes kávé, az arabica és robusta keverékének harmóniája, valamint a könnyedén kezelhető kávépárnák garantálják az igazi olasz kávéélményt. Ne habozzon, próbálja ki Ön is a Caffé Gioia különleges kávépárnáit!

A koffeinmentes kávé napjainkban egyre népszerűbb választás a kávérajongók körében, hiszen lehetővé teszi számukra, hogy élvezzék a kávé ízét és aromáját anélkül, hogy a koffein kellemetlen mellékhatásaitól kellene tartaniuk. De vajon mikor jelent meg először a piacon a koffeinmentes változat, és hogyan készül pontosan? Ebben a cikkben erre a kérdésre keressük a választ.

A koffeinmentes kávé története egészen 1903-ig nyúlik vissza, amikor egy német tudós, Ludwig Roselius véletlenül felfedezte, hogy a kávészemek koffeintartalma csökkenthető, ha egy bizonyos eljárással kezelik őket. Az ő nevéhez fűződik az első, ténylegesen koffeinmentes kávé létrehozása, amelyet 1905-ben kezdtek el forgalmazni "Sanka" márkanéven. Azóta számos módszer született a kávészemek koffeinmentesítésére, melyek közül a legismertebbek a víz, a szén-dioxid és a különböző oldószerek alkalmazása.

A koffeinmentes kávé készítése során a legfontosabb cél a kávészemek koffeintartalmának csökkentése anélkül, hogy a termék ízét vagy aromáját negatívan befolyásolnák. A legelterjedtebb módszer a víz alapú eljárás, amelynek során a szemeket forró vízben áztatják, majd egy szűrő segítségével eltávolítják a koffeint. Ezután a kávészemeket visszaszárítják és pörkölésre kerülnek. Másik elterjedt módszer a szuperkritikus szén-dioxid eljárás, mely során magas nyomáson és hőmérsékleten alkalmazott szén-dioxid oldja ki a koffeint a szemekből. Az oldószeres eljárások, mint például az etil-acetát vagy a metilén-klorid alkalmazása, manapság már kevésbé gyakori, mivel ezek az anyagok potenciálisan károsak lehetnek az emberi szervezetre.

Bár a koffeinmentes kávé íze és aroma szempontjából általában közel áll az eredeti változathoz, a pörkölési és kezelési folyamatok miatt némi eltérés érezhető. Azonban a technológia fejlődésével és a finomított eljárásokkal a különbség egyre csökken, így a koffeinmentes kávé egyre több ember számára jelent vonzó alternatívát.

Összefoglalva, a koffeinmentes kávé több mint egy évszázados történelemmel rendelkezik, és napjainkban egyre tökéletesebb módszerek állnak rendelkezésre a kávé koffeinmentesítésére. A különböző eljárásoknak köszönhetően ma már élvezhetjük a koffein nélküli ízeket és aromákat anélkül, hogy le kellene mondani a kávé szeretetéről és az ahhoz kapcsolódó rituálékról.

A koffeinmentes kávé elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, E.S.E. Pod kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis kapszula, Dolce Gusto kompatibilis kapszula, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.