Menü
Kosár

100% Arabica kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44 mm

       

  100% Arabica kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44 mm
  100% Arabica kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44 mm
  100% Arabica kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44 mm
  100% Arabica kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44 mm
  100% Arabica kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44 mm
  100% Arabica kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44 mm
  100% Arabica kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44 mm
  100% Arabica kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44 mm

Vélemények

új vélemény

Rossz Kiváló
100% Arabica kávépárna 150 db, Easy Serving Espresso Pod, 44 mm
  • Súly: 1,730.00g
  • Dimensions Méretek: 29.00cm x 19.00cm x 28.00cm
  • EAN: 8007387006115
19.958Ft
Nettó ár: 15.715Ft

Easy Serving Espresso  E.S.E. pod kávépárna 44mm

Intenzív és telt ízű kávé, válogatott közép-amerikai és dél-afrikai arabica minőségekkel, finom ízű és összetéveszthetetlen aromájú kávéhoz. Krémes kávé finom testtel, enyhén feltűnő savval, a kezdeti édességet finom tejszínesszenciák, pirított mandula és karamell dúsítják.

Az Arabica kávé a világ legnépszerűbb kávéfajtája, mely a globális kávétermelés mintegy 60%-át teszi ki. Ez a fajta származhat Etiópiából, Kolumbiából, Brazíliából, vagy akár Costa Ricából is. Az Arabica babokat kézzel szedik, majd a napfényben természetesen szárítják. Ez a fajta rendkívül finom aromával és alacsonyabb koffeintartalommal rendelkezik, ami miatt sokan kedvelik.

Az olaszok a minőségi kávé szerelmesei. Sok száz éves hagyományuk van az ízletes és aromás kávé előállításában, melyet az egész világ irigyel. Az Arabica kávéból készült olasz kávé igazi élményt nyújt az ízlelőbimbóknak.

A 100% Arabica kávépárna egyértelműen kiemeli ezt az ízélményt. A praktikus kis kávépárna tökéletesen adagolva tartalmazza a finoman őrölt Arabica kávét. Csupán bele kell helyezni a kávéfőzőbe, és már élvezhetjük is a frissen főtt, tökéletes olasz kávét.

Az olasz kávézás művészete igazi élmény, melynek titkát sokan kutatják. A titok nyitja pedig nem más, mint a 100% Arabica kávépárna. E nélkül a stílusteremtő és minőségi összetevő nélkül az olasz kávézás varázsa elveszne.

De miért is érdemes Arabica kávépárnát választani? A válasz egyszerű: A 100% Arabica kávépárna garantálja a prémium minőséget, egyszerű használatot és az autentikus olasz ízvilágot. A tökéletesen adagolt és frissen őrölt Arabica kávé minden cseppjében az olasz kávékultúra esszenciája rejlik.

Fedezze fel Ön is az olasz kávézás titkát a 100% Arabica kávépárnával! Engedje, hogy ez a prémium minőségű termék elvarázsolja, és bevezesse Önt az olaszok lenyűgöző kávévilágába. Az Arabica kávé ízében és illatában rejlő harmonikus egyensúly garantáltan általános elégedettséget fog nyújtani minden egyes kortynál.

A kávékeverék elérhető; szemes kávé, őrölt kávé, E.S.E. Pod kávépárna, és kávékapszula kivitelben is, legyen az Nespresso kompatibilis kapszula, Dolce Gusto kompatibilis kapszula, vagy Lavazza Espresso Point kompatibilis kapszula.

Az ESE (Easy Serving Espresso) kávépárnák a tökéletes eszpresszó elkészítésének praktikus és környezetbarát módját kínálják. A precízen kimért, tömörített és egyenként csomagolt kávépárnák garantálják a konzisztens minőséget minden csésze kávéban. A szabványosított 44mm-es átmérőnek köszönhetően széles körben kompatibilisek a különböző eszpresszógépekkel, így otthon és irodában egyaránt ideális választást jelentenek. Fedezze fel a Caffé Gioia történetét!

A kávépárnák előnyei

A kávépárnák egyedülálló előnyöket kínálnak a kávékedvelők számára. Az egyenként csomagolt adagok megőrzik a kávé frissességét és aromáját, miközben a szabványosított méret és tömörítés biztosítja a tökéletes extrakciót. A környezetbarát csomagolás teljes mértékben komposztálható, így fenntartható alternatívát jelent a műanyag és alumínium kapszulákkal szemben. Az előre kimért adagok kiküszöbölik a kávéőrlés és adagolás bizonytalanságait, így minden alkalommal konzisztens minőségű eszpresszót eredményeznek. Ismerje meg prémium kávépárna választékunkat!

Fontos tudnivalók a kávépárnákról

A kávépárnák használata egyszerű és praktikus, azonban néhány alapvető szempontot érdemes figyelembe venni. A 44mm-es ESE szabvány biztosítja a széleskörű kompatibilitást a különböző eszpresszógépekkel. A megfelelő tárolás kulcsfontosságú: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve őrizzük meg a kávépárnákat. Az egyedi csomagolás 24 hónapos eltarthatóságot biztosít, megőrizve a kávé frissességét és aromáját. A használt kávépárnák a háztartási komposztban lebomolnak, így környezettudatos választást jelentenek. Ismerje meg díjnyertes kávéinkat!

Az olasz kávékultúra és a kávépárnák találkozása

Az olasz kávé és a nápolyi kávé hagyományai találkoznak a modern technológiával a kávépárnákban. A dél-olasz kávé készítési tradíciók alapján kifejlesztett ESE szabvány ötvözi a nápolyi tradíció értékeit a kényelmes használattal. A mediterrán kávékultúra szigorú minőségi követelményei és a tradicionális olasz kávé készítési módszerek alapján válogatott és pörkölt kávékeverékek garantálják az autentikus nápolyi kávéélményt minden csészében.

Hagyományos kávézási szokások és modern megoldások

Az autentikus olasz kávézási szokások megőrzése mellett a kávépárnák új dimenziókat nyitnak a kávékultúrában. A valódi dél-olasz kávéélmény átéléséhez ajánlott a kávépárnát előmelegített csészébe adagolni, követve a tradicionális olasz kávéházak gyakorlatát. A kávépárna használata előtt érdemes a gépet és a szűrőtartót is előmelegíteni, ahogy azt a kávéművészet szabályai megkövetelik, így biztosítva a tökéletes hőmérsékletet az extrakcióhoz.

Gyakran Ismételt Kérdések
Milyen gépekkel használhatók az ESE kávépárnák?

Az ESE szabványú kávépárnák minden olyan eszpresszógéppel kompatibilisek, amelyek támogatják a 44mm átmérőjű POD szabványt. Ez magában foglalja a legtöbb tradicionális eszpresszógépet és számos otthoni kávéfőzőt is.

Mennyi ideig őrzik meg frissességüket a kávépárnák?

A speciális csomagolásnak köszönhetően a kávépárnák a gyártástól számított 24 hónapig megőrzik frissességüket és aromájukat, megfelelő tárolás mellett.

Milyen környezeti előnyökkel járnak a kávépárnák?

Az ESE kávépárnák teljes mértékben környezetbarátak, mivel mind a kávézacc, mind a szűrőpapír 100%-ban komposztálható, szemben a műanyag vagy alumínium kapszulákkal.

Hogyan készítsünk autentikus olasz eszpresszót kávépárnával?

A nápolyi tradíció szerint a tökéletes eszpresszóhoz előmelegített csészét és gépet használjunk. A dél-olasz hagyományok alapján 20-25 másodperces extrakciós időt tartsunk be.

Miért különlegesek az olasz kávépárnák?

Az olasz kávékultúra szigorú minőségi követelményei szerint válogatott és pörkölt kávékeverékek, valamint a tradicionális olasz kávé készítési módszerek alapján kifejlesztett ESE szabvány garantálják a különleges minőséget.

Az Arabica kávé a világ legkedveltebb és legnemesebb kávéfajtája, amely egyedülálló íz- és aromavilágával kiemelkedik a kávéfajták közül. A magasan fekvő termőterületeken gondosan termesztett Arabica szemek komplex ízvilágot, kiegyensúlyozott savassági szintet és gazdag aromákat kínálnak. A prémium minőségű Arabica kávék a kávéfogyasztás csúcsát jelentik, ahol minden csésze egy új ízélményt tartogat. Fedezze fel a Caffé Gioia világát!

Az Arabica kávé különleges tulajdonságai

Az Arabica kávékat egyedülálló jellemzőik teszik kiemelkedővé. A gondosan válogatott Arabica szemek alacsonyabb koffeintartalommal, ugyanakkor gazdagabb íz- és aromavilággal rendelkeznek. A gyümölcsös és virágos jegyek, a finom savak és az édes utóíz mind része annak az összetett ízélménynek, amely az Arabica kávékat jellemzi. A magas termesztési körülmények között növekvő növények lassan érő szemei koncentráltabb ízanyagokat tartalmaznak. Fedezze fel szemes díjnyertes kávéinkat!

Világhírű Arabica fajták

Vagy azért, mert nagyon gyakoriak, vagy azért, mert a kávépörkölők és -ivók nagyra értékelik őket.

  • Typica
    A Typica a két szülő kávéfajta egyike, és több mint 500 éve szelektíven nemesítik. A Typica mutálódott és keresztezték az egész világon. Még mindig széles körben termesztik Peruban, Mexikóban, Indonéziában és Jamaicában, hogy néhány országot említsünk.
    A Typica fajta édes, enyhe és könnyen megközelíthető. A csokoládé és a dió jegyei állnak a középpontban, kiegészítve a fűszeres jegyekkel. A Typica savassága enyhe és kiegyensúlyozott, szárított gyümölcsöket és sötét csonthéjasokat, például fekete cseresznyét és szilvát varázsol.
  • Bourbon
    A Madagaszkár partjainál található szigetről elnevezett Bourbon a világ egyik legjelentősebb kulturális és genetikai arabica fajtája. A Bourbon számos más kávéfajta szülője.
    A Bourbon barna cukorhoz hasonló édességet, gyümölcsös jegyeket, mint például cseresznye és őszibarack, és kerek testet biztosít.
  • Caturra
    A Caturra a Bourbon genetikai mutációja, amelyet először Brazíliában, a Caturra nevű falun kívül azonosítottak. Ezt a fajtát a Bourbonhoz képest kisebb növénymérete és magasabb termelési szintje miatt választották ki és termesztették.
    A Caturra íze hasonló a Bourbonhoz, de valamivel világosabb.
  • Gesha
    A Gesha egy etióp fajta, amelyet az ország délnyugati részén található Gori Gesha erdőből válogattak ki. A fajtát eredetileg Etiópia kávéerdőiből gyűjtötték be az 1930-as években, majd az 1960-as években Panamába terjesztették. A Gesha kávékat nagyon nagyra értékelik ritkaságuk, előállítási költségeik és ízük miatt.
    Ez a kávé könnyű, fényes és virágos, teaszerű tulajdonságokkal, amelyek általában nem találhatók meg a kávéban.
  • Catuai
    A Catuai a rendkívül produktív Mundo Novo és a kompakt Caturra keresztezése, amelyet a Sao Paulo állambeli Instituto Agronomico (IAC) tenyésztett ki Campinasban, Brazíliában. Ez a fajta Közép-Amerikában kiemelkedő – például a Catuai a leggyakrabban termesztett fajta Hondurasban.
    Ez a kávé kiválóan passzol a pitéhez! A barna cukor édessége a péksütemények és az enyhe, főtt gyümölcs jegyeivel párosul. A diós ízek, például a pekándió és a mandula is gyakoriak.
  • SL28
    Az SL28 Afrika egyik legismertebb és legelismertebb fajtája. Először Kenyában azonosították, sok SL28-as fa található az országban, amelyek 60–80 évesek és még mindig termékenyek.
    Grapefruitszerű fényességéről ismert, a napon szárított paradicsomhoz hasonló, szirupos testű, zamatos íze.

Az olasz kávé és az Arabica találkozása

A nápolyi kávé tradíció és a dél-olasz kávékultúra mindig is nagyra értékelte az Arabica kávék kifinomult ízvilágát. A tradicionális olasz kávé készítési módszerek tökéletesen kiemelik az Arabica fajták egyedi karakterét, létrehozva azt az autentikus nápolyi kávéélményt, amely világszerte ismertté vált. A mediterrán kávékultúra és az olasz kávéházak atmoszférája elválaszthatatlan az Arabica kávék által nyújtott prémium minőségtől.

Gyakran Ismételt Kérdések
Mi a különbség az Arabica és Robusta kávé között?

Az Arabica kávé alacsonyabb koffeintartalommal, kifinomultabb ízvilággal és komplexebb aromákkal rendelkezik. A tradicionális olasz kávékészítési módszerek kifejezetten kiemelik ezeket a tulajdonságokat.

Miért magasabb az Arabica kávé ára?

Az Arabica kávé termesztése nagyobb gondosságot igényel, magasabb területeken történik, és a növények érzékenyebbek a környezeti hatásokra. Ez a nápolyi tradíció szerint a minőség garanciája.

Hogyan ismerhető fel a minőségi Arabica kávé?

A valódi dél-olasz kávéélmény alapja a frissen pörkölt, egyenletes szemméretű, hibátlan Arabica kávé, amely kellemes, aromás illattal rendelkezik.

Milyen pörkölési módszer ajánlott az Arabica kávéhoz?

A dél-olasz hagyomány szerint a közepes-sötét pörkölés ideális, amely kiemeli az Arabica kávé természetes édességét és gazdag aromáit.

Milyen kávéital készítéséhez ajánlott az Arabica?

Az olasz kávéművészet szerint az Arabica tökéletes eszpresszó, cappuccino és filteres kávé készítéséhez is, köszönhetően kiegyensúlyozott ízprofiljának.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.