Menü
Kosár

Szemes kávé Black Blend 100% Arabica 1000g

       

   Szemes kávé Black Blend 100% Arabica  1000g
   Szemes kávé Black Blend 100% Arabica  1000g
Készlethiány
   Szemes kávé Black Blend 100% Arabica  1000g
   Szemes kávé Black Blend 100% Arabica  1000g

Vélemények

új vélemény

Rossz Kiváló
Szemes kávé Black Blend 100% Arabica 1000g
  • Súly: 1,000.00g
  • Dimensions Méretek: 9.00cm x 5.00cm x 24.00cm
  • EAN: 8007387006030
0Ft
Nettó ár: 0Ft

Caffé Gioia Black Blend 100% Arabica szemes kávé – intenzív és gazdag ízélmény, amely azonnal magával ragad jellegzetes karakterével. Finoman édeskés, gyümölcsös aromái, alacsony koffeintartalma és kiegyensúlyozott savassága garantálja a tökéletes kávézás élményét.

Termékspecifikus jellemzők
  • A Caffé Gioia Black Blend 100% Arabica kávénk válogatott közép-amerikai és ázsiai kávészemekből készül
  • Közepes-sötét pörkölés, ami kiemeli a kávé nemes aromáit
  • Kiegyensúlyozott savasság, gazdag crema, telt íz
  • Egyedi aromaprofil: csokoládés, mogyorós jegyek enyhe gyümölcsösséggel
Kávéélmények napközben

Reggeli ébresztő

  • Intenzív eszpresszóként a tökéletes ébredésért
  • Tejes italokban: a telt íz átüt a tejen
  • Americanoként a hosszabb reggeli beszélgetésekhez

Ebéd utáni felfrissülés

  • Klasszikus eszpresszóként étkezés után
  • Jeges kávéspecialitásokban
  • Üzleti tárgyalások ideális kísérője

Esti kényeztetés

  • Olasz stílusú digestivo eszpresszóként
  • Kávés desszertek alapanyagaként
  • Affogato készítéséhez
Párosítási ajánlatok
  • Reggelire: Édes péksütemények, croissant, briós
  • Desszertekhez: Tiramisu, csokoládés sütemények, mandulás kekszek
  • Gasztronómiai felhasználás: Kávés édességek, pohárkrémek alapanyaga
  • Koktélokhoz: Espresso Martini, Caffé Corretto alapja
Tárolási útmutató
  • Bontatlan csomagolásban 24 hónapig eltartható
  • Felbontás után légmentesen záródó tárolóban, 6-8 hétig felhasználható
  • Eszpresszóhoz: extra finom őrlés ajánlott
  • Filterhez: közepesen finom őrlés javasolt
  • Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó

A 100% Arabica 1000g-os kiszerelése ideális választás nagyfogyasztók és vendéglátóhelyek számára, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség terén. Ez a prémium 100% Arabica kávénk az autentikus olasz kávékultúra esszenciáját nyújtja minden csészében.

Gyakran Ismételt Kérdések
Milyen intenzitású ez a kávékeverék?
A Miscela Nera közepes-erős intenzitású (4/5), telt ízű kávé, 5/5-ös aromaintenzitással és 3/5-ös testességgel.
Alkalmas presszógépes felhasználásra?
Kifejezetten presszógépekhez fejlesztettük, de megfelelő őrléssel más készítési módokhoz is kiváló.
Hogyan biztosítják a frissességet az 1kg-os kiszerelésben?
Nitrogénnel töltött, többrétegű csomagolásunk és a speciális szelep garantálja a hosszan tartó frissességet.

Az Arabica kávé a világ legkedveltebb és legnemesebb kávéfajtája, amely egyedülálló íz- és aromavilágával kiemelkedik a kávéfajták közül. A magasan fekvő termőterületeken gondosan termesztett Arabica szemek komplex ízvilágot, kiegyensúlyozott savassági szintet és gazdag aromákat kínálnak. A prémium minőségű Arabica kávék a kávéfogyasztás csúcsát jelentik, ahol minden csésze egy új ízélményt tartogat. Fedezze fel a Caffé Gioia világát!

Az Arabica kávé különleges tulajdonságai

Az Arabica kávékat egyedülálló jellemzőik teszik kiemelkedővé. A gondosan válogatott Arabica szemek alacsonyabb koffeintartalommal, ugyanakkor gazdagabb íz- és aromavilággal rendelkeznek. A gyümölcsös és virágos jegyek, a finom savak és az édes utóíz mind része annak az összetett ízélménynek, amely az Arabica kávékat jellemzi. A magas termesztési körülmények között növekvő növények lassan érő szemei koncentráltabb ízanyagokat tartalmaznak. Fedezze fel szemes díjnyertes kávéinkat!

Világhírű Arabica fajták

Vagy azért, mert nagyon gyakoriak, vagy azért, mert a kávépörkölők és -ivók nagyra értékelik őket.

  • Typica
    A Typica a két szülő kávéfajta egyike, és több mint 500 éve szelektíven nemesítik. A Typica mutálódott és keresztezték az egész világon. Még mindig széles körben termesztik Peruban, Mexikóban, Indonéziában és Jamaicában, hogy néhány országot említsünk.
    A Typica fajta édes, enyhe és könnyen megközelíthető. A csokoládé és a dió jegyei állnak a középpontban, kiegészítve a fűszeres jegyekkel. A Typica savassága enyhe és kiegyensúlyozott, szárított gyümölcsöket és sötét csonthéjasokat, például fekete cseresznyét és szilvát varázsol.
  • Bourbon
    A Madagaszkár partjainál található szigetről elnevezett Bourbon a világ egyik legjelentősebb kulturális és genetikai arabica fajtája. A Bourbon számos más kávéfajta szülője.
    A Bourbon barna cukorhoz hasonló édességet, gyümölcsös jegyeket, mint például cseresznye és őszibarack, és kerek testet biztosít.
  • Caturra
    A Caturra a Bourbon genetikai mutációja, amelyet először Brazíliában, a Caturra nevű falun kívül azonosítottak. Ezt a fajtát a Bourbonhoz képest kisebb növénymérete és magasabb termelési szintje miatt választották ki és termesztették.
    A Caturra íze hasonló a Bourbonhoz, de valamivel világosabb.
  • Gesha
    A Gesha egy etióp fajta, amelyet az ország délnyugati részén található Gori Gesha erdőből válogattak ki. A fajtát eredetileg Etiópia kávéerdőiből gyűjtötték be az 1930-as években, majd az 1960-as években Panamába terjesztették. A Gesha kávékat nagyon nagyra értékelik ritkaságuk, előállítási költségeik és ízük miatt.
    Ez a kávé könnyű, fényes és virágos, teaszerű tulajdonságokkal, amelyek általában nem találhatók meg a kávéban.
  • Catuai
    A Catuai a rendkívül produktív Mundo Novo és a kompakt Caturra keresztezése, amelyet a Sao Paulo állambeli Instituto Agronomico (IAC) tenyésztett ki Campinasban, Brazíliában. Ez a fajta Közép-Amerikában kiemelkedő – például a Catuai a leggyakrabban termesztett fajta Hondurasban.
    Ez a kávé kiválóan passzol a pitéhez! A barna cukor édessége a péksütemények és az enyhe, főtt gyümölcs jegyeivel párosul. A diós ízek, például a pekándió és a mandula is gyakoriak.
  • SL28
    Az SL28 Afrika egyik legismertebb és legelismertebb fajtája. Először Kenyában azonosították, sok SL28-as fa található az országban, amelyek 60–80 évesek és még mindig termékenyek.
    Grapefruitszerű fényességéről ismert, a napon szárított paradicsomhoz hasonló, szirupos testű, zamatos íze.

Az olasz kávé és az Arabica találkozása

A nápolyi kávé tradíció és a dél-olasz kávékultúra mindig is nagyra értékelte az Arabica kávék kifinomult ízvilágát. A tradicionális olasz kávé készítési módszerek tökéletesen kiemelik az Arabica fajták egyedi karakterét, létrehozva azt az autentikus nápolyi kávéélményt, amely világszerte ismertté vált. A mediterrán kávékultúra és az olasz kávéházak atmoszférája elválaszthatatlan az Arabica kávék által nyújtott prémium minőségtől.

Gyakran Ismételt Kérdések
Mi a különbség az Arabica és Robusta kávé között?

Az Arabica kávé alacsonyabb koffeintartalommal, kifinomultabb ízvilággal és komplexebb aromákkal rendelkezik. A tradicionális olasz kávékészítési módszerek kifejezetten kiemelik ezeket a tulajdonságokat.

Miért magasabb az Arabica kávé ára?

Az Arabica kávé termesztése nagyobb gondosságot igényel, magasabb területeken történik, és a növények érzékenyebbek a környezeti hatásokra. Ez a nápolyi tradíció szerint a minőség garanciája.

Hogyan ismerhető fel a minőségi Arabica kávé?

A valódi dél-olasz kávéélmény alapja a frissen pörkölt, egyenletes szemméretű, hibátlan Arabica kávé, amely kellemes, aromás illattal rendelkezik.

Milyen pörkölési módszer ajánlott az Arabica kávéhoz?

A dél-olasz hagyomány szerint a közepes-sötét pörkölés ideális, amely kiemeli az Arabica kávé természetes édességét és gazdag aromáit.

Milyen kávéital készítéséhez ajánlott az Arabica?

Az olasz kávéművészet szerint az Arabica tökéletes eszpresszó, cappuccino és filteres kávé készítéséhez is, köszönhetően kiegyensúlyozott ízprofiljának.

A Caffé Gioia 1000 grammos 100% Arabica kávé választéka a nápolyi kávépörkölés művészetét egyesíti a világ legkiválóbb kávészemeiből készült díjnyertes termékekkel. Családi vállalkozásunk több mint 70 éves tapasztalata garantálja az autentikus olasz kávéélményt minden csészében.

Technológiai kiválóság

  • Szabadalmaztatott forró levegős pörkölési eljárás a tökéletes ízharmóniáért
  • Egyenletes pörkölés a kávészemek magjától a felületéig
  • Folyamatos minőségellenőrzés a termeléstől a csomagolásig

Minőségbiztosítás

  • Superior Taste Award díjak (2018, 2019, 2020)
  • Nemzetközi tanúsítványok (HACCP, BRC, ISO 9001, Kóser)
  • Folyamatos minőségellenőrzés a termeléstől a csomagolásig

A Caffé Gioia márka értékei

  • 1949 óta a nápolyi kávékultúra hiteles képviselője
  • Közvetlen olasz import a maximális frissességért
  • 40+ országban bizonyított nemzetközi elismertség

Az 1000g-os kiszerelés előnyei

  • Gazdaságos kiszerelés nagyfogyasztók és vendéglátóhelyek számára
  • 120-140 csésze prémium eszpresszó egy csomagból
  • Professzionális, légmentesen záródó csomagolás a hosszú élettartamért

Szolgáltatások

  • Közvetlen szállítás Olaszországból
  • 10.000 Ft felett ingyenes Foxpost kézbesítés
  • Országos házhozszállítás

Ismerje meg a Caffé Gioia 1 kg-os 100% Arabica kávéját, és élvezze az autentikus olasz kávékultúra páratlan ízvilágát a legideálisabb kiszerelésben! Tökéletes választás mindazok számára, akik a prémium minőséget és a praktikusságot egyaránt értékelik.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi ideig őrzi meg frissességét az 1000g-os kiszerelés?
Bontatlanul, megfelelő tárolás mellett 24 hónapig, felbontás után javasolt 6-8 héten belül felhasználni az optimális ízélmény érdekében.
Milyen őrlési finomságot ajánlanak eszpresszó készítéshez?
Eszpresszógéphez extra finom őrlést javaslunk, ami biztosítja a tökéletes extrakcióhoz szükséges ellenállást.
Hogyan garantálják a minőséget ekkora kiszerelés esetén?
Speciális, nitrogénnel töltött csomagolásunk és a többrétegű védelem biztosítja, hogy az utolsó adag is ugyanolyan friss maradjon, mint az első.
Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.