0
55
A kávézás igazi művészete a frissességgel kezdődik, és semmi sem garantálja jobban az intenzív ízélményt, mint a szemes kávé. Egy gondosan válogatott, olasz pörkölésű szemes kávé nem csupán egy termék, hanem az a garancia, hogy minden csészében ott l..
0
542
Az arabika és robuszta kávé kétféle útjaA kávé világában gyakran az arabika kávékról és a specialty forradalomról hallunk, pedig a globális kávépiac 40%-át a robuszta fajta uralja (FAO adatok szerint). Míg a magas minőségű arabika kávékat ..
0
570
A kávétermesztés művészete: Miért különleges az olasz kávékultúra alapja?A tökéletes olasz kávéélmény nem a kávéházban kezdődik, hanem a gondosan megválasztott kávécserjék termesztésével. A tradicionális olasz kávékultúra legfontosabb alap..
0
736
Az arabica kávé termesztése
Az arabica kávé, vagy tudományos nevén a Coffea arabica, a világ egyik legkedveltebb kávéfajtája, amely az autentikus olasz kávéélmény meghatározó alapanyaga. Ez a trópusokon termő örökzöld növény nem csupán ..
Tételek 1 től 4-ig / összesen 4 (1 oldal)


